Glaskado

Glaskado

Glaskado
Al enige jaren houd ik mij bezig met het vervaardigen van Tiffany werkstukken. Het werken met glas geeft mij veel voldoening ik kan daar dan ook volledig mijn creativiteit in kwijt. Er is heel veel mogelijk met glas en het is leuk om te zien hoe een idee vorm krijgt in het atelier.
Ik maak mijn werkstukken naar eigen idee of naar een bestaand patroon, Soms ook in opdracht van iemand die zelf een idee heeft/ Dat proberen we dan in overleg te vertalen naar een Tiffany werk.. Met deze website wil ik laten zien wat er allemaal mogelijk is en geeft een overzicht van de werkjes die ik zoal gemaakt heb. Daarnaast geef ik meer algemene informatie over het onderwerp Tiffany.
Aangezien er veel vraag is naar combinaties van Tiffany en glas in lood ben ik mij ook meer en meer aan het verdiepen in deze techniek. Ook daar zal ik proberen wat meer achtergrond informatie te verstrekken. Sinds enige tijd volg ik cursussen in het werken met glas in lood in het atelier Glass Art + Lood bij Jan ter Haar in Katwijk.
Langzaam aan probeer ik ook een webshop in het leven te roepen. Daar kunnen dan werkjes besteld worden die al af zijn.
http://www.glaskado.eu/