Groene Winkel van IVN regio Leiden

Groene Winkel van IVN regio Leiden

Groene Winkel van IVN regio Leiden

Beleef de natuur met IVN!
IVN betrekt jong en oud bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving en werkt aan een duurzame samenleving. We laten jong tot oud de natuur dichtbij beleven. Groen doet goed en maakt ons meer bewust van voeding, gezondheid en energie. IVN regio Leiden is een zeer actieve afdeling van IVN. We organiseren diverse excursies in de natuur, gewoon gratis! Eens per maand is er de kindernatuurclub. Om meer van de natuur te weten te komen zijn er een aantal cursussen (vogels, duinen, natuurlijk tuinieren) met daarop afgestemde excursies.

Kijk op onze website http://ivn.nl/afdeling/leiden en neem een folder met geplande excursies mee als je onze kraam bezoekt.
Onze Groene Winkel staat op de Bijenmarkt met veel leuke natuurboeken voor jong en oud tegen zeer schappelijke prijzen. Om direct te gebruiken hebben we geplastificeerde zoekkaarten: paddenstoelen, vogels, eenden. vlinders, schelpen enz. Er zijn ook leuke cadeau-artikelen aanwezig. Voor de kinderen is er iets leuks te doen: ze kunnen kijken welke kleine beestjes er leven in de vegetatie, de bodem of het water!